Obrazek jako tlo strony

Regulamin działu
Kolorowanie składni :
[php][/php], [sql][/sql], [html][/html], [css][/css], [js][/js], [python][/python], [perl][/perl], [ruby][/ruby], [xml][/xml], [xsl][/xsl]

Obrazek jako tlo strony

Postprzez miki1612 28 lis 2009, o 23:15

Witam.Robie strone www od podstaw bo w notatniku uznalem ze to najlepszY program :P I mam pewnien problem otóz pisze gotowy kod i teraz chcialbym zebz np. mam obrazek o wzmiarach okreslonych i zrobiv z niego tlo stronY tylko jak daje kod na obrazek i potem boczne menu do nic nie widac:/ i niewiem dlaczego :/
I druga moja sprawa to to , ze zrobilem kiedys button we flashu i jak to teraz dodac go zeby dzalalo bo dodalem kod na strone i nic:/

miki1612

Re: Obrazek jako tlo strony

Postprzez rtgn 29 lis 2009, o 14:17

Po pierwsze: nie umiesz napisać po polsku swojego probelemu to jak Ty chcesz, żeby Ci strona dzialala.
Po drugie: nie napisales czego uzywasz do robienia tej strony. Czy dzialasz na css'ach czy tylko html, przy czego uzyciu tworzysz te boczne menu: includujesz przez php jakas strone czy tworzysz jakas osobna ramke w htmlu? Okresl sie czlowieku.
Trwa pościg za kasą, pozycją, dupami, gdzie ludzie rozmineli się z wartościami...

rtgn
Site Admin

Postprzez miki1612 29 lis 2009, o 17:57

pisze w html i nie includuje przez php .
PS: juz rozwazalem problem poprzez :
<body background="sciezka">...</body>

miki1612

Postprzez rtgn 29 lis 2009, o 19:06

No to widze, ze problem miales w chuj ciezki. Greetz ;)
Trwa pościg za kasą, pozycją, dupami, gdzie ludzie rozmineli się z wartościami...

rtgn
Site Admin

Powrót do (x)HTML/XML/XSL/CSS