Kilka zmian, dodatków

Kilka zmian, dodatków

Postprzez Orient 6 sie 2009, o 19:19

Witam, z mojej strony jest taka propozycja aby dodać parę modów ułatwiących poruszanie się po forum jak i bardziej unowocześnieje i stanie się forum znacznie bardziej funkcjonalnym i przyjaznym dla każdego użytkownika. Między innymi w grę wchodziło by dodanie szybkiej odpowiedzi, shotbox czy też dodanie opisów forum. Co o tym myślicie prosze o wypowiedzenie się w tej sprawie.

Pozdrawiam,
Orient.
Wykonam: projekty graficzne/layouty, bannery, headery, buttony, loga i inne. Szybko, efektywnie i w niskiej cenie. Kontakt: e-mail: thened@o2.pl GG:12568329

Orient

Re: Kilka zmian, dodatków

Postprzez rtgn 6 sie 2009, o 19:25

Co do szybkiej odpowiedzi: Mielismy chec to zrobic ale nie ma jeszcze moda na tyle zaawansowanego, w ktorym dzialaloby m.in cytowanie selektywne. Jest duzo modow szybkiej odpowiedzi, a praktycznie zaden nie dopracowany do konca. Dlatego narazie sie z tym wstrzymalismy.

Co do shoutboxa: osobiscie jestem na nie. Oprocz powitan i tak by tam nikt nic nie pisal, do rozmow duzo lepszym, rozwiazaniem jest kanal IRC.

Opisy forum - a to co?

Pozdrawiam.
Trwa pościg za kasą, pozycją, dupami, gdzie ludzie rozmineli się z wartościami...

rtgn
Site Admin

Postprzez Orient 6 sie 2009, o 19:39

Aha, ok :) Dzięki za odpowiedź. Co do opisów o chodzi mi o opisy działów takie drobne informacje zawsze to jakoś forum lepiej wygląda np.:

Nazwa działy
Niżej jego opis co w nim się znajduje itp.
Wykonam: projekty graficzne/layouty, bannery, headery, buttony, loga i inne. Szybko, efektywnie i w niskiej cenie. Kontakt: e-mail: thened@o2.pl GG:12568329

Orient

Postprzez d3dik 6 sie 2009, o 19:45

rtgn napisał(a):Co do szybkiej odpowiedzi: Mielismy chec to zrobic ale nie ma jeszcze moda na tyle zaawansowanego, w ktorym dzialaloby m.in cytowanie selektywne. Jest duzo modow szybkiej odpowiedzi, a praktycznie zaden nie dopracowany do konca. Dlatego narazie sie z tym wstrzymalismy.

Jak nie ma jak są ? ^^

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 9&t=839905
Podpis zmieniony! RTGN nie chciał abym miał zajebisty podpis :(

d3dik

Postprzez rtgn 6 sie 2009, o 19:50

@d3dik: tak sa, ale chujowe ;) jeszcze sie nie spotkalem z zadna modyfikacja, w ktorej cytowanie selektywne dzialaloby na Operze (na ff w niektorych dzialalo). Z reszta nie wiem czy to jest takie bardzo potrzebne a moze i mniej spamu dzieki temu bedzie? ;>

Co do opisow: Mysle, ze jest to w ogole nie potrzebne. Jesli dzial nazywa sie PHP czy C++ to chyba wiadomo o czym ;>
Trwa pościg za kasą, pozycją, dupami, gdzie ludzie rozmineli się z wartościami...

rtgn
Site Admin

Postprzez d3dik 6 sie 2009, o 19:52

rtgn napisał(a):@d3dik: tak sa, ale chujowe ;) jeszcze sie nie spotkalem z zadna modyfikacja, w ktorej cytowanie selektywne dzialaloby na Operze (na ff w niektorych dzialalo). Z reszta nie wiem czy to jest takie bardzo potrzebne a moze i mniej spamu dzieki temu bedzie? ;>

Co do opisow: Mysle, ze jest to w ogole nie potrzebne. Jesli dzial nazywa sie PHP czy C++ to chyba wiadomo o czym ;>

no naprawienie cytowania selektywnego aby działało pod wszystkie przeglądarki nie jest takie trudne ;) na php-board.pl i ephpbb.eu (moje stare fora) chodziło pod wszystkimi przeglądarkami.
Podpis zmieniony! RTGN nie chciał abym miał zajebisty podpis :(

d3dik

Postprzez rtgn 6 sie 2009, o 19:55

No moze moze, jednakze mysle, ze szybka odpowiedz nie jest jeszcze tak bardzo potrzebna. Poczekam az bedzie domyslnie wgrana w nowej wersji phpBB3 (podobno ma byc ale kiedy to bedzie nie wiadomo :p)

rtgn
Site Admin

Powrót do Sprawy forum.